Friday, 12 August 2011

smile..=)

assalamualaikum..

kalau aku ade sayap..misti best dpt fly..heheee




hello blog comel and readers..hehehee.


hari nie aku memang penat giler bab hari nie aku pergi shopping kat jusco, bab esok kolej aku de wat berbuka kat hotel MITC..heheeee. program nie hanye untuk budak sem 2 and 4 je, memang diwajibkan...so, aku dengan kawan-kawan aku pon excited la nak pergi..heheeee
bab tu kitaorg pergi shopping, maklumlah nak bergaya esok..heeeeee.

aku just beli seluar je..bab seluar aku semua tinggal kat umah..hehe, so terpaksa la aku beli..emmm, penat jugak shopping time bulan pose nie, tadi time jalan-jalan rase macam nak bukak je pose bab kehausan sgt..tapi syg pulak..tak baik!!..heeheeee..pose2 jgn x pose..=p

ok la aku nak tido la blog syg..esok aku nak pergi hotel 5 star..hahahaaaa..jgn jelz, x baik!,nanti batal pose..wakakakaaaaa..=p


nite.............=)
salam.



No comments:

Post a Comment