Friday, 23 September 2011

kenangan KEK!!..

assalammualaikum..=)


Hello, heeyyyyy korang semua..rindu kat i tak?..cewahhhhh, tetiba aku jdi gedik sebentar..=p

PERHATIAN-PERHATIAN...


aku nak tanye nie, dalam hidup korang misti pernah makan kek kan? or even yang tak suka kek pon pernah lihat kek kan?..tipulah kalau korang jawap "TAK" sebab kalau korang pergi majlis happy birthday kawan or majlis kawin sanak saudara korang pon misti ade kek kan...hehe..tak baik tipu dosa..=p
ok la sebenar-benarnye soalan yang aku nak tanye korang adelah '' apekah perkara yg anda tak dapat lupakan bila teringatkn kek?''




hehe..macam pelik je kan aku tanye soalan camnie..tapi aku ade suatu kisah pasal kek yang amat-amat aku tak boleh lupakan sepanjang hidup aku, even kalau aku tengok kek aku misti teringat kenangan lalu..hahahaha

sedapnya...


fuhhhhh, terliur aku tengok gambar kek tu, sedapnya..yummmyyy..ok la, berbalik pada kisah kek yang melucukan dalam hidup aku..hehehee

citernya begini, bulan september lalu, abang aku yang sulung bertunang, so mistilah ade hantaran kan? and hantaran tu tak sahlah kalau takde kek kan?..hehehe...so, bila time nak berbalas hantaran tu kakak aku pegang hantaran yang ade kek sedap and aku pulak pegang apam pokodot yg comel tu..hehehe

ade pe dengan kek???..iissshhhh sabar la dulu, nie la yang aku nak citer nie, time kakak aku nak pakai kasut untuk bawak pulang hantaran wakil perempuan tu..fuuhhhhh part nie la yang aku tak sanggup nak cakap nie..hehehe

sebenarnya...time kakak aku nak pakai kasut tu, time tu jugak kek hantaran yang kakak aku pegang jatuh depan rumah bakal kakak ipar aku..fuuhhhhhh, malu..


camnie muka aku and kakak aku time tu..hihihihi..=)



Hahahahaha...tapi yang aku tak boleh bla, de jugak cameraman yang sempat snap gambar kita orang time tu...hihihi..malu...

nasib baik hantaran tu abang kandung aku sendiri yang punya, takde la rase bersalah sangat-sangat...tapi kesian la kat abang aku, tak dapat rase kek bakal wife die..hehehe..peace..=)

aku rase kenangan kek hantaran jatuh nie aku tak boleh nak lupa, seriously bila aku nampak kek secara automatiknya misti aku ingat kisah nie..hehehe..comeellll je...


ok la, sampai sini je 
de masa aku update lagi eeaaa..hehehe
tatata
salam..=)



p/s....kenape anak dara yang kena pegang hantaran? hehe

Tuesday, 6 September 2011

marry you..just 4u..

assalamualaikum..=)


hey, hello, hai, ape kabar semua?..i miss u all..hehee=p
hari nie, aku x tahu kenape aku suka sangat dengar lagu nie, 
aku suka,suka, suka,suka sangat dengan lagu nie..hehehee..
lagu ape?.nie la yg aku nk gi tau kat korang nie..jom layan dulu lagu nie yeeaa..=)




yeahhhhhh!!.Bruno Mars..yesss!, i do, to marry u brono mars..hahahaaa=)
hanya bruno mars je tau yg i cyg..heheee..cewwaahhhhhhh..
tapi aku memang suka la lagu nie, lirik die sempoi..heheee
kn best kalau nanti bakal husband aku melamar aku die nyanyi lagu ''marry you'' nie kat aku kn romantik kn..hehehe..brulah ade lelaki melayu yg jiwang..hahaha..eehhhh! berangan pulak aku nie, Bf pon xde nk berangankn calon suami pulak..hahahaaa...
aku saje je nk berangan2 ke masa depan..ahahahaha=p..
tapi bagi aku lagu nie memang gilerrrr..tapi aku suka..hehee=)

ape2 pon aku suka la dengan abang bruno mars nie..hehee..dh la hensem..nnti kalau abg cyg i nie melamar i jgn lpe nanyi lagu nie tau..hahaha=p ( menggediikk pulak aq malam2 buta nie..)






ok la i cau cincau dulu..hehee
smile..=)
as''salam...


p/s...ade ke lelaki yg nk melamar aq??..