Wednesday, 31 August 2011

selamat hari rayaaaa...

assalamualaikum...

???..



heyyy blogku cyg n readers yg comel-comel..hehe=)

hari nie dah masuk hari ke-2 kita menyambut hari raya aidilfitri..so, aku nak mintak maaf kat semua readers-readers aku yg comel n hensem nie, dari hujung rambut sampai kaki..maaf kalau ade entry yg wt korang terase or tersinggung..maaf lagi sekali bab aku lambat nk wish hari raya kat korang..sorry ye..hehee..0-0 ok?..hehe=p

ape-ape pon aku berdoa agar korang semua happy-happy je time nk raya nie..untuk adik2 comel pulak jgn main mercun tau nnti terbakar umah..hehe=p..untuk abg2 hensem n kakak2 comel pulak, kalau bawak moto,kereta,lori,bas or whtever la kan, bawak dgn hati2 tau, ingatlah org tersayang..cewwaahhhh..hehe=)

ok la smpai snie je entry aku kali nie..=)
tata
as''salam...


p/s... duit raya utk aku xde ke?..hehe=p

No comments:

Post a Comment