Saturday, 19 March 2011

betol ke?

aduh betol ke hari nie hari ahad..x caya la, sekejap je aq cuti satu minggu..dh kena balik hostel..
aduh napela cepat sangat masa berlalu..
k..aq terpakse cau dlu..bye

Tuesday, 15 March 2011

adoi!!!

salam,
emmm..penat kepala aq pikir pasal assignment IT, eco nie..
dah berserabut kepala aku pikir..
idea tak datang2 jugak..
adoi..
dugaan-dugaan...=(

wasalam..


kisah lalu

kisah lalu??
buat aku teringat apa yang terjadi antara kau dan aku...
buat aku tarbayang saat manis kita bersama...
buat aku terleka seketika akan janji kita...
buat aku terlena didalam mimpi bersama mu..
tapi...
bila aku terjaga dari tidur...
itu semua hanya mimpi
yang tak pernah kunjung tiba di alam realiti
aku..
pasrah, pada ALLAH apa yang terjadi
antara kau dan aku..
aku parcaya pada takdir yang telah ditentukan..
aku readha kepada-Nya..
tentang jodoh kita...

Sunday, 13 March 2011

ABOUT LOVE??

What is lov that u know?
where is the special?
love??
sometimes lov will make u happy
sometimes lov will make u sad
sometimes lov will make u hurt
sometimes lov will teach u a true way
but...
if the love is gone..
there nothing special in your life anymore..
so...
take care the one person who lov u
and
the person who u love..
=D

Saturday, 12 March 2011

sweet home..=)

salam,
hari nie dah masuk 2 hari aku de kat umah..syok giler..
hilang tension aq.tapi assignment still banyak jugak..hehe
cuti pon macam x cuti la nampakye..
ape boleh wat dah kate pelajar mestilah banyak homework kn?
x gitu?..hehehe
k la aq nk cau dlu...bye
wasalam...=) 

Saturday, 5 March 2011

REST TIME!!!

salam..
Hari nie,aq dengan kawan serumah aq pergi keraroke kt MP..huhu
maklumlah sepanjang seminggu nie kteorang asyik busy je dengan test and assignment.
tapi nak wat camne kan?..camto la jadi student.
bak kate pepatah melayu"susah-susah dahulu, senang-senang kemudian"..hehe
betol x?..yeah,semestinya ''BETUL''
"aku berdoa agar suatu hari nanti aku dapat membela agama,keluarga,bangsa n negara ku malaysia"
amin..
..=)

wasalam..

Tuesday, 1 March 2011

BUSY !!

minggu nie, aku memang busy sikit..maklumlah student la kte kn..hehe
dgn kelas mlam 3 hari berturut-turut, assignment yg melambak,timetable yg full
n yg pling penat skali utk minggu nie..
tapi pe boleh wt..to je la senjata utk aq berjaya dlm hidup n
seterusye membantu keluarga,agama,bangsa n negara..=)

peace..wasalam .=)