Friday, 22 July 2011

blogger sakit..

salam...

cool...




hello boyz , girlz and blog aku yang comel nie..=)

hari nie aku rasa badan aku tak sihat sangat-sangat..agak-agak kenape ye??..maybe rindu kat SELANGOR, KAJANG, kot or lebih tepat lagi rindu kat family..hahaaa..=)

hari selasa hari tu aku demam..lepas makan panadol dah baik dah, hari nie aku batok+ sakit tekak pulak tu..
heheeeeee..nie semua dugaan..

setahu aku apabila kita sakit, maknenya ALLAH nak menghapuskan dosa-dosa kecil kita..betol tak?..kalau salah tolang bagi tau ye..=)








ok la..sampai sini je ye..nak sleep dah..=)..nite..as''salam.


p/s...untunglah...=p

No comments:

Post a Comment