Monday, 4 July 2011

jumpa lagi!!!!





HELLO BOYZ AND GIRLZ


semalam aku on9 facebook and than aku terjumpa lagi sorang kawan aku mase kat sekolah Rendah!..hahahaaa..sepanjang bulan nie asyik jumpa kawan lama je kn? tapi syukur pada ALLAH bab ketemukan aku kembali dengan kawan lama aku..happy gilerr walaupon aku jumpa dieorang kat facebook je..hehehe..harap satu hari nanti dapat jumpa dekat alam reality ye kawan-kawanku.hehe


cam mane boleh jumpa??..hehehee..ok la..al-kisahnya begini ade la kawan aku nie mase kat sekolah rendah dulu add kan name aku kat EX-SKJB 1 2004.hehe..dari situ la aku jumpa kawan aku semua!..best giler kot jumpa kawan lame...terima kasih kepada kawan aku yang add aku kat group tu dan yang mengcreate group tu..heheheeee..terima kasih..=)


Tapi seriously aku tengok muka-muka kawan aku dah lain..semuanye dah jambu and cun melecun dah..hehehe..sekarang nie aku rase memori mase kecik-kecik dulu tengah proses..jenuh aku nak ingat kembali masa dulu-dulu..heheheeee..=p


pastu semalam aku dok on9 pastu aku terjumpa muka kawan aku kat youtube!..dah keluar kat majalah3 dah kawan aku nie and dah berjaya dah..korang tak caya??..tgok kat bawah nie.


rugi aku tak tengok kat TV time nie..btw, tahniah kawanku..=)


ok la sampai sini je ye..as''salam


p/s...hari rabu aku kena balik kolej la pulak!..adoii malas betul la..cyaiyok-cyaiyookk..=)


No comments:

Post a Comment