Thursday, 24 November 2011

sape curi???

assalammualaikum...
helllooo hensem boy n beautiful girlzzz.

..fuuhhhhhh rsenye dh lama aku tak update entry baru kat blog aku nie..maaf ye, sejak kebelakangan nie aku BZ sikit dengan rutin seharian sebagai seorg pelajar..hehehe
sekarang baru aku free sikit, bab dh lepas exam..hehehe

nice..=)



okkkk la, aku nak citer sikit nie, sepanjang aku tak update blog nie, macam-macam yang berlaku kat aku..
salah satunye, kejadian hpon kesayangan aku hilang..=(
aku sedih giler bila benda yg aku sayang hilang, ye la hpon kan? spe x syg..hehehe..betul x?..=)

fuuhhhhhh, kalau aq dpt org yg curi hpon aq, siap die aq kerjakan..jgn ingt aku nk halalkn aset yg berharga dan yg pling aku cyg cmtu je!!!..huhuhu..serious aku rase sedih giler..=(

sekarang nie aku pakai hpon yg lme..memang dh susah giler n senggara giler bila aq taip msg je asyikk salah huruf .maklumlah selama nie keypet hpon aku yg satu-satu huruf macam kt laptop nie...hehe, sekrg nie hpon aq ade 3 huruf dlm satu keypet..huhuhu..

aku terpakse la belajar susah untuk taip msg skrg, maaf eeaaa kawan-kawan aku bab aku balas msg lmbat..hehehe..tapi, seriously bila ade msg masuk aku rase sedih gilerr bab aku asyikk teringatkn hpon lama aku..huhuhu..

apabila org call pon aku sedih, bab bunyi ringging tone aku dh xmcm dulu lagi..kalau dulu hpon aku de lagu beautiful soul..hehehe..(cntoh lgu kt bwh nie)


aku rindu gilerrr kt lagu nie...=(

lagipon lagu and hpon nie, kakak aku yang bagi..tu la sebab aku sedih gilerr..susah betul la aku nak terima kenyataan hpon aku dh hilang nie...huhuhu..=(

k la..nnti kalau pnjang-panjang entry nie, aku tkut air mata aku penuh kat lappy aq..hehe



p/s...jaga barang elok-elok...maaf eeaaa kakak ku cyg..huhuhu


3 comments:

  1. enth..aq tgok dlm beg dh xde, ble last paper time tu...huhuhu

    ReplyDelete
  2. mase zaman asrama sya dlu, dari form 4 sampailah ke form 5, 3 henset hilang dalam loker!! ggggrrrrrrrr.....

    ReplyDelete